Zájezd do Británie 2012

24.05.2012 20:00

Na základě dobrých zkušeností a pozitivních ohlasů z minulých let bychom rádi v září 2012 (pravděpodobně hned první týden po prázdninách), zrealizovali osmidenní zájezd do Velké Británie, během kterého bychom ve dvou dnech prošli nejznámější památky Londýna (Westminsterské opatství, Buckinghamský palác, Trafalgarské náměstí, Piccadilly Circus, St.Paul´s Cathedral, Tower Bridge  a Tower) a ve čtyřech dnech navštívili některá atraktivní místa v srdci Anglie jako např.Stratford upon Avon (rodiště Shakespeara), hrad Warwick, univerzitní město Oxford  nebo čokoládovnu Cadbury. Dobrou zkušenost máme s ubytováním v anglických rodinách, kde studenti dostanou plnou penzi a mají možnost v praxi vyzkoušet, co se ve škole naučili.

Cena osmidenního zájezdu (s plnou penzí a ubytováním u hostitelských rodin) bude asi 9 500 Kč. Cenu zájezdu bude nutné uhradit do 30/6/2012.

Další informace dostanete a přihlásit se můžete u svých vyučujících angličtiny. Přihlášku je třeba odevzdat co nejdříve – nejpozději do pátku 25/5/2012.

 
Přihláška je ke stažení zde:  Přihláška na zájezd.doc (22,5 kB).

Vyhledávání