Již desátý Certifikát kvality pro žáky naší školy a Národní konference eTwinning v Hradci Králové

01.11.2014 15:50

V loňském školním roce pracovali žáci kvarty (letošní 1. A) spolu se svými německými a španělskými partnery na eTwinningovém projektu „weRhere2eat“ (www.werhere2eat.webnode.cz). Jídlo je velmi širokým tématem, které nám pomohlo propojit celou řadu projektových aktivit tak, aby projektová práce byla pestrá, dala příležitost uplatnit se a uspět žákům s různými nadáními a dovednostmi a také umožnila realizaci mezipředmětových vztahů a spolupráci učitelů různých předmětů. Protože jsme měli celou řadu zajímavých a kvalitních výstupů, rozhodli jsme se na konci června požádat o národní Certifikát kvality.

V září letošního roku jsme dostali toto oznámení:

Dovolujeme si Vám s radostí oznámit, že projektu eTwinning „weRhere2eat“ byl v podzimním kole hodnocení udělen certifikát Quality Label. Certifikát Quality Label je udělován inovativním projektům, které splňují kritéria kvality a které mohou ve svých zemích sloužit jako příklady dobré praxe. Slavnostní předávání certifikátů proběhne na Národní konferenci eTwinning, která se koná ve dnech 9. – 11. 10. 2014 v Hradci Králové. K udělení certifikátu Vám i Vaší škole srdečně blahopřejeme.

S pozdravem, Barbora Grečnerová

V říjnu na Národní konferenci nám Certifikát kvality byl předán a 31. října jsme byli informováni o tom, že vzhledem k tomu, že národní Certifikáty kvality byly tomuto projektu uděleny rovněž v Německu a Španělsku, projekt získal i evropský Certifikát kvality a může se přihlásit do evropské eTwinning soutěže.

 

 

Vyhledávání